Manicure 

Deze behandeling bestaat uit het verzorgen van uw handen met een specifieke aandacht voor uw nagels. 

De verzorging van de nagels wordt vaak snel vergeten maar kan u wel héél gelukkig maken wanneer deze mooi verzorgd zijn. 

Uw nagels worden mooi in vorm gebracht, daarna mogen ze plaatsnemen in een heerlijk handbad. Hierna worden de nagelriemen op hun plaats gebracht en verzorgd met een voedende olie. 

Er volgt nog een korte handmassage met een voedende handcrème. 

Na de verzorging kan er een mooie nagellak worden aangebracht om het geheel compleet te maken. 

Gelnagels 

Bij mij kan u terecht voor exclusieve en prachtige gelnagels met een mooie kleur met indien gewenst allerlei nail-art. Ik werk met producten van Pronails, deze hebben de nodige kwaliteit. 

De gelnagels kunnen op de natuurlijke nagel worden aangebracht of verlengt worden met sjablonen. De houdbaarheid van de nagels is maximum 3 weken, hierna volgt een bijwerking.

Gellak (Sopolish)

Sopolish is een unieke salonbehandeling en zorgt voor langdurige perfect gelakte nagels voor  14 dagen op de handen en 3 weken op de teennagels. Het wordt aangebracht zoals nagellak, het hardt zeer snel uit onder een LED-lamp en wordt snel verwijderd dankzij het soak-off systeem, zonder beschadiging van de natuurlijke nagel. (Zonder frezen, vijlen en met respect voor de natuurlijke nagel.)


NIEUWE LENTE/ZOMER KLEUREN 2024