Pedicure 

De verzorging van de voeten is zéér belangrijk voor uw algemene gezondheid. Uw voeten moeten immers levenslang meegaan dus verdienen deze ook een goede verzorging. 

Ik verzorg uw voeten door het knippen en vijlen van de nagels, verzorgen van de nagelriem, snijden of raspen van de eelt, verwijderen van likdoorns (eeltpitten/eksterogen) en eventueel behandelen van uw ingegroeide nagels. 

Na de voetverzorging volgt er nog een rustgevende en bloed stimulerende voetmassage. 

Er kan eventueel gevraagd worden nog een nagellak of gellak aan te brengen.  Voor de pedicure werk ik met producten van Pronails.

Spa Pedicure 

De spa pedicure is een cosmetische voetverzorging. De behandeling zorgt voor een verjongend, vernieuwend en verfrissend gevoel van de voeten.

Het maakt ze zachter en gladder, het geeft een zeer ontspannende gevoel en uw voeten voelen soepeler en jonger aan. Tijdens deze behandeling voer ik een pedicure uit gevolgd door een scrub, deze is uiterst voedend en verkoelend. De suikerkristallen stimuleren de bloedcirculatie, verwijderen dode huidcellen op een milde manier en gaan de ophoping van eelt tegen.

Hierna volgt het vitamin masker dit is een smeltend massagemasker voor een diepe, langdurige hydratatie en voor zijdezachte voeten. Dit masker bevat vitamine A, D en E en maakt de harde, droge huid weer elastisch, zacht en soepel.

Er kan eventueel nog een nagellak of gellak aangebracht worden.