• Verwent de zintuigen dankzij de sensuele aroma's en fluweelzachte texturen 
  • Voor gevoelige huid 
  • Hydraterende verzachtende eigenschappen, een bijkomende melange van natuurlijke ingrediënten: Aloë Vera, Glycerine en Osmoter™
  • Hibiscus & vijg 

Zachte body lotion, verrijkt met de exclusieve Osmoter™ en voedende extracten die het vochtniveau van de huid verhogen en haar het nodige comfort geven de ganse dag lang. Snel geabsorbeerde en beschermende bodylotion. Gebaseerd op tropische topnoten van rood fruit met een vleugje citrus en vanille.

Een fluweelzachte, hydraterende en beschermende bodylotion met vele voordelen die je huid soepel en beschermt terwijl je in de zon zit. Samengesteld met AHAVA’s exclusieve Osmoter™-een hydraterende samenstelling van Dode Zee-mineralen die het vochtgehalte van de huid van binnenuit verhoogt, samen met antioxidant superfood Acai & Coffee om de huid te helpen beschermen tegen de eerste tekenen van veroudering. De SPF30 biedt een efficiënte breedspectrumbescherming, zonder plakkerige witte vlekken achter te laten.

  • Aloë Vera Extract verzacht en zorgt voor natuurlijke hydratatie.
  • Toverhazelaarextract verzacht de huid en zorgt voor een fris, verkwikkend effect.

GEBRUIK

Rijkelijk aanbrengen op een gereinigde huid na bad of douche.

AHAVA's best verkopende lichaamsmelk in een nieuwe geur! Deze snelabsorberende formule is verrijkt met Dode Zee-mineralen die de huid hydrateren en beschermen. Laat je verrassen door de zoete geur van de lentebloem en onthoud onvergetelijke momenten!

GEBRUIK

Na het baden of douchen royaal op de gereinigde huid aanbrengen

Deze ultra-hydraterende body lotion zet de antioxidante eigenschappen van Kale & Turmeric aan het werk. De zachte textuur hydrateert de huid diep en beschermt de huid tegen vroegtijdige verouderingstekenen, terwijl het huidoppervlak gladder wordt. Zorgt voor een soepele huid doorheen de dag.

GEBRUIK

Breng het product royaal aan na het douchen op een gereinigde huid.

Een lichtgewicht hydraterende body lotion die de natuurlijke weerstand van je huid helpt te versterken. Supercharged met Synbiotic complex, dat zowel Pre + Probiotica bevat, samen met AHAVA’s exclusieve Osmoter™ om het onzichtbare microbioom van je huid in balans te brengen en te voeden, en het huidoppervlak te versterken tegen negatieve milieu-invloeden en risico’s op irritatie.
Deze lichaamsverzorging is van vitaal belang om dagelijkse huidongemakken te verminderen en een gehydrateerde, zachte en gezond uitziende huid te behouden.

Een mix van Dode Zeezout kristallen, geurende essentiële oliën en geconcentreerde Dode Zee mineralen, die ervoor zorgt dat dode huidcellen zacht weggescrubd worden en veranderen in een verjongende lotion voor intense hydratatie.