Edelstenen

Berg kristal 

De bergkristallen worden gebruikt voor balans en optimaliseren van de energiestroom. Bergkristallen staan bekend als een geneeskrachtige steen. Het zou demonen en ziekten verdrijven en zorgen voor een toevoer van kracht & energie. Door zijn kracht en groei hebben we hier dan ook voor de combinatie gekozen: keep going, keep growing. Hoe moeilijk het soms ook is, dit kristal zal je de kracht geven om te blijven groeien. Je kan deze knuffelkristallen altijd bij je dragen.

Citrien

Citrien, een van de meest geliefde, krachtigste en zonnigste edelstenen van ze allemaal. Citrien heeft een geweldige opbeurende energie. Zo trekt Citrien geluk, succes en voorspoed aan en moedigt Citrien aan om dit met anderen te delen. Dit kristal stimuleert de creativiteit. Citrien is een van de weinige stenen die direct contact kan maken met zonne-energie. Dit edelsteen maakt je vrolijk en kan depressies verlichten. Citrien maakt je energiek en levenslustig. Iedereen zou citrien in zijn of haar woning moeten hebben.

Roze kwarts 

De roze kwarts, het kristal van de liefde. Beleef de romantiek, liefde en rust bij je thuis. De roze kwarts heeft, als je deze in een ruimte als je huiskamer legt, een rustgevend en harmoniserend effect op de sfeer.

Amethist

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. Het kristal bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf, over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te herkennen en aan te pakken. 

Groene Aventurijn 

Groene Aventurijn is een kristal dat staat voor optimisme en levenslust en geeft je vertrouwen in nieuwe situaties of bij veranderingen, zowel in werk als in het leven en alles wat daar bij hoort. Het kan je helpen met een gevoel van lichtheid met deze dingen om te gaan en alles vanaf de positieve kant te laten zien.

  • Ambitie
  • Innerlijke kracht
  • Blijheid

Vandaar ook onze keuze voor de You rock kaars!

 

Bron: